Инфо ден за е-отпад

 

ДОЈДИ … ИНФОРМИРАЈ СЕ … ВИДИ … СЛУШНИ … НАУЧИ …

Како дел од проектот Балканска мрежа за застапување при управување со е-отпад, организациите ЦеПроСАРД, Гринер и ЕкоНет ќе организираат

„Инфо ден за е-отпад“ на Машинскиот факултет Скопје,

во понеделник (19.09.2011) од 10 до 13 часот.

Преку презентации, видео клипови, анкетни листови и други активности посетителите ќе имаат можност да добијат информации за електронскиот и електричен отпад (е-отпад).

Повеќе на оваа тема може да прочитате на: www.e-otpad.mk

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s