Европска недела на одржливата енергија 2011

Европската недела за одржлива енергија 2011 (EUSEW 2011), 11-15 Април 2011, која оваа година го слави своето петто издание, е клучниот настан во Европската кампања за одржлива енергија.

Нејзината цел е да им покажe на бизнисите, на носителите на одлуки и на пошироката јавност дека одржливите енергетски технологии се одржливи, ефективни и добри за животната средина и нашата економија. Преку серија на случувања, EUSEW 2011 става акцент на последните иновации во паметни енергетски решенија и технологии за обновлива енергија.

Ние ќе ги искористиме следните денови да пишуваме за тоа колку Македонија има потенцијал за користење на обновливи извори на енергија и како се искористуваат потенцијалите.

Vodpod videos no longer available.
Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s